Qui som

El dia 3 de Gener del 1953 la família Campassol – Terrades vàrem arribar a Canet de Mar al carrer Castanyer, amb dos nens, un de 4 anys i 3 mesos, i l’altre amb 8 mesos. Tot i ser una època molt dolenta i moments difícils, però en Rafael i la Concepció, van posar en funcionament la PASTISSERIA CAMPASSOL. Els va suposar moltes hores de dedicació i molt d’esforç, però ells treballant de valent i estalviant se’n van anar sortint.

L’any 2013, va fer 25 anys que en Joaquim Campassol i l’Angelina Andreu és van fer càrrec del negoci, ja que en Rafael i la Concepció van arribar a l’edat de jubilació. En Joaquim i l’Angelina després de seguir amb la mateixa dinàmica que la primera generació, també han arribat a la seva jubilació.

Des de fa uns anys la tercera generació s’ha posat al davant del negoci, en Joan Campassol, amb el ferm propòsit de vetllar per la qualitat de les elaboracions, donant protagonisme a la pastisseria Campassol, sense deixar de banda la riquesa de la pastisseria tradicional, i procurant combinar-ho amb innovació i noves tècniques.

Avui, 67 anys mes tard, aplaudim l’encert dels avis, la feina ben feta dels pares, i treballem amb l’orgull per continuar acompanyant als nostres veïns, clients i amics, en totes les seves celebracions.

Gràcies a tots/es que ho heu fet possible